En riktig feel-good-dag!

För ett par veckor sedan tog jag tåget upp till goa Hanna Rössner. Det var den underbaraste höstdag man kan tänka sig. Dimman låg tät ända tills jag närmade mig Södertälje men där sprack solen igenom. 23 grader varmt och ett vackert soldis hela dagen gjorde att det var ett underbart ljus för fotografering.
I källaren hos butik Som Sara (och vilken källare sen!!! Stenvalv från 1600-talet!!!) blev jag sminkad och hårstylad av duktiga Amanda Björck. Hanna fixade en underbar frukost och stylade mig med vackra kläder som passade mig perfekt. 
Först fotade vi i gamla stan och sen tog vi färja över till Djurgården för mer fotografering och god fika på Rosendal.
Det är så himla gott att ha en vän som Hanna. Vi är fotografer båda två men vi ser inte varandra som konkurrenter utan vi hjälper och stöttar varandra. Vi delar med oss av tips och erfarenheter och har så himla kul tillsammans. TACK Hanna för en underbar dag med många härliga skratt! 🙂
Alla fotografier i detta inlägg är fotat av Hanna Rössner!
Har du någon gång funderat över en fotosession med Hanna? Förverkliga den!!! Du får så mycket mer än vackra fotografier. Du får en riktigt feel-good-dag som blir ett kärt minne genom livet. Hanna är världens underbaraste och så himla proffsig och duktig.