En liten liten ljusning

Hej alla ni underbara som fortsätter kika in här trots att jag inte får till några vettiga inlägg pga datorkrånglet.

Nu har jag kommit så långt att jag med supportens hjälp åtminstonne fått tillbaka DVD-enheten i datorn. Det tackar jag för, MEN alla ni här som har mer datorkunskap än mig (dvs ALLA)! Jag har laddat in Photoshop elements 4.0 men när jag försöker använda den så säger datorn att Elements har kända uppdateringsproblem och säger att det kan vara kompabilitetsproblem med Windows.

Jag funderar nu på om det kan vara så att mina gamla fotoprogram inte funkar ihop med den nya datorns Windows Vista. Jag har kört med XP version 2002 tidigare. Kan det vara så?

Jag använder Photoshop CS2, Camera Raw 3.7 och Photoshop Elements 4.0 . . . alla de är ju gamla program men de är de enda jag har och jag vet hur de fungerar.

Eftersom jag fått in lite jpeg bilder i datorn så får ni hålla tillgodo med dessa idag. Läääängtar så jag håller på att bli galen efter kamerans råfiler dock.

Här är några loppisfynd jag gjort i en numera stängd loppisbutik.

En krackelerad skål med julgransmotiv. Tänkte jag skulle ta med den på en loppis men den får stanna hemma över jul i alla fall så får jag se hur jag känner för den sen.


På samma ställe fick jag tag i girlanger med svenska flaggor. De ska L få ha i sin lilla julgran. En vacker liten blå plåtask fick också följa med hem.

Kram på er så hoppas jag vi hörs snart igen med nya friska bilder!