En glimt av senaste fyndet…

God söndagmorgon på er!
Denna helg går i förändringens tecken. Det är så mycket som förändras i mitt liv nu..stora saker..både på jobbet och privat. Saker som jag inte själv kan påverka. Därför har jag en tid nu känt att jag vill göra något här hemma som jag bestämmer över själv. Glimtar av vad som skett kommer under veckan, men idag blir det en annan glimt.
Minns ni att jag förra helgen var och mötte upp Lene från Butik Sophie när hon och hennes man var på leveransresa i Sverige? På bilden ser ni vad det var jag köpte….och det är inte den håriga saken 😉
Bilden i sig är också värd att berätta om. Ni vet själva att den mörka årstiden blir det inte så många stunder med det där vackra fotoljuset som man vill ha. Att sen motivet råkar infinna sig i en fotovärd posering samtidigt som det är becksvart ute och köksbänksbelysningens föga smickrande ljus breder ut sig över köket. Illa….men fram med kameran och knäppa några vedervärdiga bilder ljusmässigt sett.
Egentligen var de klara för papperskorgen direkt, men så gillade jag denna bild så mycket att jag gjorde ett försök att rädda den genom att förvränga den ännu mer. Med mer kontrast, grönt och en vinjettering så tycker jag den blev riktigt läcker. Vad tycker ni?
Skön söndag till er!
PS, det är söndag så titta in på FABRIKEN.