Dold förvaring

Denna veckas tema i Inspirationsfabriken är förvaring. När jag körde hem från jobbet funderade jag på vad jag kan visa på det temat som jag inte redan visat. Nya fina skåpet…nä, nyligen visat. Resväskor, unicaboxar, plåtlådor, hyllor….nä det fick helt enkelt bli förvaring som i alla fall inte jag tänker på så ofta men som är väldigt praktisk att ha!
Soffor. I vår kökssoffa finns plats för extra kuddar, täcken och inredningsmagasin.
Vårt slagbord i köket har en låda och där i har sonen sina pysselsaker. Nära till hands när köksbordet förvandlas till pysselplats och smidigt att städa undan….bara öppna lådan och sopa ner det igen 😉
Detta bordet har också en låda, här har vi förvarat fjärrkontroller och annat småkrafs.
De söta skorna under bordet har jag köpt hos rara Mariette på Tulipa Blomsterverkstad, och plåtlådorna kommer från min goa vän Maries butik Vita Ranunkler.
Nu ska jag se till att familjen får middag i magen innan jag kikar in på era förvaringstips 🙂