Det gäller att vara hård…stenhård!

Hej, hur har ni det? Semester och lata dagar i solen hoppas jag 🙂

Här råder rensning och stenhård gallring var dag numera. Jag går igenom bit för bit av vårt hem och skoningslöst sorterar jag ut sådant som jag inte har plats för, sådant som jag sett mig mätt på, sådant som jag vill ha kvar men som jag tror att ni skulle vilja ha chans att köpa på min loppis. Tufft? Ja jättetufft! Men jag vill verkligen att ni som kommer på loppisen ska tycka att jag har fina saker till försäljning också och inte bara skräp.
Hoppas att ni kommer också! Det är några som mailat efter vägbeskrivning men inte jättemånga så jag börjar bli lite nervös att vi blir en liten nätt skara bara. Men, jag ger inte upp hoppet, än är det en och en halv vecka kvar 🙂
De få stunder på dagen jag inte röjer (dvs när vi äter) sitter vi ute på vår mysiga uteplats och gottar oss. Chokladblomman är nyinköpt (min första) och jag är helfrälst! Så vacker den är, och doften ska vi inte tala om…mums!
Ha en fin fortsättning på veckan och tipsa gärna om loppisen ifall ni vet någon som kan vara intresserad.