Det blir Um-bra i farstun

Jag har ju visat nån liten glimt från vår banangula lilla köksfarstu tidigare.
Eftersom den är så liten är det ju inget stort projekt att slänga på lite färg där men det har ändå haft väldigt låg prioritet här hemma. Dels för att farstun haft en väldigt mysig känsla trots att knallgult inte hör till mina favoritfärger men också för att jag inte vetat riktigt vilken färg som skulle passa bättre utan att förstöra den gammaldags känslan.

Nu hade jag efter mycket funderande bestämt mig för att det skulle bli ljust nougatbruna väggar med mörkare nougatbrun golvlist och dörrfoder. Jag bröt den vita färgen med den mängd bränd Umbra som skulle till för att det skulle bli en krämig fin nougatfärg. . .men det syntes knappt någon skillnad. Hävde i lite till, och lite till, och lite till. Tillslut vågade jag inte ha i mer för jag tänkte att den kanske mörknar väldigt när den torkar. Det gjorde den inte, så nu är väggarna ljust puderfärgade. Det blev fint det med.
Listerna är inte målade än, men när det är fixat ska ni få se en bild på HELA den lilla farstun 😉

KRAM!