Det blir inte alltid som man tänkt sig…

I höstas köpte jag en jättefin tallrikshylla som Annas morfar gjort.
Annat har kommit före men nu äntligen har jag målat den och fått upp den på väggen i köket…MEN…trots att jag längtat så efter denna hylla (ni vet hur man målar upp en bild i sitt inre av hur det ska bli), så blev det inte bra!

Det blev övermöblerat helt enklet.
Vårt kök är ganska svårt med olika vinklar och hela 6 dörrar (7 om man räknar med dörren in under trappan).

Den får hänga uppe ett tag…tills sonens rum är färdigrenoverat, och sen får jag se om det finns någon bra plats för den inne hos honom, annars kanske jag säljer den.

Något som jag däremot blev nöjd med är omflyttningen av lite grejer på skänken i vardagsrummet.

Så hur går det då med renoveringen av sonens rum 🙂 …jo, taket är spacklat, slipat, målat och klart! Väggarna är spacklade och slipade och om allt blir som det är tänkt ska vi denna helg börja sätta upp grålumppapp på väggarna.

Önskar er alla en riktigt fin helg!
KRAM!