Det blev ingen fotokurs…

Kommer ni ihåg mina bekymmer över tallrikshyllan…det blev inte alls som jag föreställt mig. MEN, NI raringar kom med en massa goda råd…jag roddade om i hyllan och det kändes genast lite bättre. Den sitter fortfarande lite trångt men det ser inte lika trångt ut. Något som gjorde stor skillnad också var att den gula färgen på väggarna i L´s rum intill blev vita, och det grå skåpet i hans rum blev flyttat så att det syns från köket. Det gjorde att intrycket blev mer vilsamt och enhetligt. Vill ni se hur det såg ut i hyllan förut kan ni kika HÄR.

Det blev ingen fotokurs idag för kursledaren blev sjuk. Istället åkte jag och köpte färg för att kunna fortsätta måla en hylla till sonens rum, och när jag kom hem blev det barnkalas.
Ni ska få en liten förhandstitt av sonens rum…

Sängen som har varit min mormors och morfars gillas av kisse som genast fann en ny favoritplats på det fina rutiga lapptäcket som jag köpt från Lilla Villa Vita.
Resväskan under sängen är rejält stor och rymmer en bilbana.

Förresten vet ni någonstans man kan få tag i flätade förvaringskorgar i turkos? Helst 30*30*30 cm men även andra storlekar är intressanta!