Dagens andra…

Nä, vet ni jag är så ivrig att visa er fler bilder från badrummet så här kommer dagens andra inlägg med bilder därifrån.

Fortfarande inget superupphetsande men lite fiffigt ändå om jag får säga…


Rakspegeln kom att bli min på ett lite annorlunda sätt. Anna och jag var i Uddevalla och skulle gå på loppis. Men vi kom en timma för tidigt och bestämde oss för att åka vidare till Två Fröknar istället. Men just när vi skulle gå kommer det fram en tjej som vill sälja denna rakspegel med trasigt glas till mig. Hon hade fler saker i bilen men inget vi var intresserade av. Jag köpte i alla fall spegeln av henne och fick med ett gammalt extra spegelglas som jag sen har skurit till och satt i. Tycker den gör sig fint här på den gamla bänken som stått i min mormors och morfars tvättstuga i alla år.
Kika i spegelbilden så ser ni en av badkarets tassar där 🙂

Jag ville ha en platsbyggd dusch men M ville absolut ha en duschkabin…och det var inte förhandlingsbart. Så, diplomatisk som jag är ;), gav jag med mig och fick istället klura ut hur jag snyggast möjligt skulle trolla bort den.
Först och främst valde jag en som hade så lite krusiduller och tjoller som möjligt. Sen hängde jag upp gamla fönster med ”gardiner” bakom, så nu händer det faktiskt att besökare inte ens reagerar över att vi har en duschkabin. Å deee gillar jag, he he!
Från andra hållet…
Nummerplåten är från svärmors gamla bil.
Inne i det 21 kvm stora badrummet har vi byggt ett litet ”maskinrum”…där inne ryms varmvattenberedare, hydropress, elpanna till golvvärmen och tvättmaskinen. Ville dock ha fronten åtkomlig från utsidan. Inne i detta 2 kvm lilla utrymme ska vi sen sätta upp förvaringshyllor på väggarna.
Om internetgudarna är med mig imorgon så kommer ett inlägg till då med bilder som höjer anfåddheten lite mer…
Puss Puss!