Charmerande lerkrukor

Det blev ingen åska ikväll, och glad är jag för det 🙂 . . . jag gillar inte åska. Man känner sig så utsatt när man bor på landet och det skjuter eldkvastar ur el- och teleuttag. Hua!

I ett yttepyttelitet hus på gården som en gång varit ett mjölkrum i miniformat har jag min förvaring av krukor, fat och trädgårdsredskap.


Jag älskar gamla patinerade lerkrukor. Ju mer avlagringar desto bättre. En arbetskamrat kom en gång med ett par små lerkrukor fulla av avlagringar, hon sa . . . Här, du får dem, jag vill ändå inte ha skiten! . . . vilken lycka för mig! *ler*


Förra sommaren var vi på semester i Danmark, då hittade jag en uuuurmysig blomsterbutik kombinerad med antik och loppis som drevs av en rar gammal man. Där hittade jag många fina fynd, bla några gamla vackert patinerade krukor, de gav jag sen bort i present till en vän och eftersom jag själv är närmast beroende av dessa juveler är jag ALLTID på jakt efter fler.


Tänkte jag skulle göra ett inlägg snart om vår Danmarksresa förra sommaren . . . hittade några fina pärlor som jag skulle vilja dela med mig av ifall nån av er funderar på att åka till Danmark i sommar.

Önskar er en god kväll, KRAM!