Butiktips!

Hej!
Just nu är det så mycket jag vill hinna med att göra så bloggandet har fått stå lite åt sidan tyvärr. Jag har så mycket som jag skulle vilja visa er men hav förtröstan det kommer en lång mörk vinter då det blir mer tid att sitta framför datorn.
Idag har det äntligen blivit dax för butiktipset!
Många är ute och ser sig omkring i vårt fantastiska land nu under sommaren och har ni vägarna till västkusten och Bohuslän måste ni ta vägen om 2 Fröknar som finns utanför Uddevalla.
Tänkte visa er lite av allt det härliga som finns i denna butik, och dessutom är Eva-Lena och Lillemor som har butiken urgulliga så ni lär inte bli besvikna om ni åker dit!
Ljuvliga stolar och pallar från Jeanne d Arc living i Tolixliknande modell. Grymt snyggt patinerade. Dessa skulle gääärna få följa med hem till mig 🙂

Jättevackra kläder och sjalar. Mmm, ljuvligt!

Kolla in de handgjorda pajformarna! Fanns i flera härliga färger. Hur gärna skulle man inte vilja äta en god bärpaj ur en sådan drömform? Jag skulle velat ha minst en av varje färg 🙂

Hade jag inte redan haft ett par Calou-träskor i en annan modell så hade dessa fått åka med hem. Himmel så fina! (Här syns den läckra patineringen av Jeanne d Arc stolen också).


Sådana här lampor älskar jag! Har själv två som ser nästan likadana ut som jag köpt av Lantliv-Anette.

Det är så mysigt att sitta och fika på deras ljusa fina veranda med havsutsikt. . .äta hembakt och läsa inredningsmagasin.

Idag gick turen åt ett annat håll i stället. Med antikguiden i näven styrde jag kosan till några lovande antik och loppisställen men kan bara konstatera att det var riktiga bottennapp. Men, men så är det, man kan inte ha tur jämt.

Vill också tacka för alla era goa rara kommentarer! Jag hinner tyvärr inte svara alla men jag blir så rörd och glad över alla vackra ord. Tack, tack och stooor kram till er ALLA!