Början på något nytt…

Hej kära vänner!

Idag vill jag berätta för er den där lilla hemligheten som jag andades om för nån vecka sedan. Tack vare ER kära bloggvänner och rara Annika på Annika Wall Interiör har jag efter många års drömmande börat förverkliga en del av dem.

Jag har startat en liten firma vid sidan av mitt ordinarie arbete, där jag kommer att tillverka kort, tavlor och andra ting. Jag kommer också att frilansa som fotograf. Mycket spännande men också mycket pirrigt.
Idag visar jag ett litet smakprov av vad jag tillverkar och säljer.Ett kors som kan användas som smycke eller inredningsdetalj.

Det är mycket att sätta sig in i. Företagsnamnet är klart men det är väl i stort sett det enda. Jag måste lära mig om bokföring, bokslut, moms och skatter. Behöver ordna en logga för företaget och skaffa hemsida, epost, beställa lite material som tex stämplar, visitkort mm. Det snurrar bra i bollen nu kan ni tro men om någon vill beställa ett kors i väntan på att jag kommer mer i ordning så går det bra att maila mig 🙂

Och här kommer en liten vädjan till er alla. Har ni erfarenhet av detta får ni gärna komma med tips och råd. Eftersom detta ska göras vid sidan av mitt ordinarie arbete så är tiden begränsad men fällorna många och jag skulle bli såååååå glad om ni delar med er av goda råd!

Ha nu en riktigt god helg!
Puss och kram!