Bildkavalkad

Nu överraskar jag med ett andra inlägg idag 😉
Ni är så många som gjort fina Årskrönikor och jag ska inte ens försöka mig på en, men lite favoritbilder från året som gått och även en och annan tanke från året som gått…

Jag började blogga en av de sista dagarna i mars och sedan början av april har jag haft nästan 45000 besökare. Helt otroligt! Det hade jag ALDRIG kunnat tro när jag av en slump startade bloggen i våras.

Under detta år har jag tack vare bloggen fått flera nya vänner som jag umgås med även IRL. Härligt att ha vänner som förstår att man kan se skönhet i en krakelerad gammal spegel.

Loppisrundorna har blivit många och de roligaste är de jag gjort tillsammans med mina nyfunna bloggvänner 🙂

Mitt stora intresse att fota har gått från att mest fota natur till att mest fota inredning.
Och om någon i början av mitt bloggande sagt att jag redan i augusti skulle börja fota inredningsreportage hade jag bara skrattat och sagt ”-Visst, säkert!” med rösten full av ironi.
Men så blev det…och det är tack vare ER! Utan er hade jag aldrig fått upp ögonen för att andra kan tycka att mina bilder är fina…och utan att Annika på Gräddelin peppat mig att starta ett företag så hade det inte blivit några reportage heller.

Jag brukar alltid renovera ett fönster från grunden varje sommar men i år hanns det inte med. Istället lade vi tiden på att bli klara med badrummet. Något vi kan njuta av nu när vi inte behöver gå ut för att duscha eller starta en maskin tvätt.
Den solgula köksfarstun fick sig också en släng med penseln så att den nu är nougatbrun istället.

Under hösten har det varit mycket jobb och min stora utmaning under 2010 blir att hitta en balans mellan min anställning, mitt nystartade företag, familjen, husrenovering, djuren och att få tid till att yoga och gå promenader…något jag behöver för att förbränna stresshormoner.
Jag hoppas också kunna utveckla mitt fotograferande ännu mer. Delvis med ny utrustning men framförallt genom att skaffa mig ett nytt arbetssätt.
…och så kan jag kosta på mig ett Nyårslöfte som jag VET helt säkert att jag kommer att kunna hålla! …Jag lovar att jag INTE ska börja röka! De´ni!
GOTT NYTT ÅR kära vänner!