Äntligen!!!

Jiiiihaa! Äntligen känner jag att det börjar ordna upp sig med datorstrulet. Det var kompabilitetsproblem som gjorde att min nya dators Vista inte funkade med mina gamla fotoprogram. Har nu lärt mig ett annat sätt att lägga in bilderna på och äntligen funkar det igen!
STOOORT TACK till dig Mia för all hjälp!

Det enda som känns ovant nu är att jag som är van vid en stationär dator med en skärm som står i samma läge hela tiden visar ju mina bilder på samma sätt varje gång. Den bärbara visar ju bilderna ljusare eller mörkare beroende på hur jag vinklar skärmen. Jag vill ju gärna få till bilder som har ungefär samma ljushet varje gång så att ni inte ena gången får bilder som är mörka och nästa gång bilder som är så ljusa att de nästan inte syns. En fördel är ju att när man besöker bloggar med väldigt ljusa bilder då är det ju bara att vinkla skärmen lite så syns de bättre! Fiffigt!

Idag ska jag visa er vad för något fint jag fick tag på på Bettys för några veckorsedan (PS Marie, du hade redan sett den utan att du visste om det . . . det var jag som glömde berätta, hihi).

Världens ljuvligaste tunika från House Doctor. Egentligen passar inte jag i den färgen men jag kunde bara inte låta bli. Trivs supergott i den!


Tyget är så tunnt, mjukt och ljuvt.


Otroligt vackra detaljer som jag föll handlöst för!


Ha det gott mina kära och nu hoppas jag verkligen att datorstrulet håller sig på mattan en lång tid framöver för jag vill socialisera med er istället för att slita mitt hår!
KRAMELIKRAM på er!