Allt är dubbelt så stort i Skåne…

. . . eller nä förresten, det räcker inte. Jag skulle våga påstå att allt är FYRA gånger så stort i Skåne motför övriga landet. Under min lilla bloggvila har jag och L passat på att tillsammans med mor och moster åka till släkten i Skåne. Stackars M fick stanna hemma och laga taket på huset, men vi andra fick några varma och mysiga dagar tillsammans.
Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. . .jag skulle kunna tänka mig att ha ett hus i varje landskap, och i Skåne inte minst en trädgård, för kära nån så allting växer där nere!

Jag band en krans av stora alkottar (visar en annan dag) och plockade med mig några gigantiska hasselnötter, jättemycket större än de som växer här hemma. Björnbär fanns i mängder och jag tycker de är sååå vackra.

STORT TACK till er alla för era goa, rara, värmande kommentarer! Jag hinner tyvärr inte svara er alla men varenda liten kommentar läses och uppskattas mycket!

En dag ledigt till sen börjar allvaret igen. Mina flipflopp har nästan vuxit fast på fötterna men på måndag blir jag tvungen att bända loss dem och stänga in fossingarna i ett par rejälare doningar med stålhätta. Ångest, ångest!

Kramelikram skumbanan!