1 års jubileum

Som en dröm är den…klänningen från Branting. Den skulle jag vilja ha på mig en midsommarnatt när jag barfota i daggvått gräs tassar över ängar och klättrar över gärdsgårdar…

Ett helt år har gått sen jag startade min blogg…helt oplanderat och utan en aning om vart det skulle leda. Ett fantastiskt år på många sätt och om jag ska välja ut två av de största glädjeämnena är det alla er fantastiska vänner jag lärt känna, och att jag tack vare ert stöd vågat starta eget företag och börjat jobba som frilansfotograf. Tack! Ni är underbara!

Jag har under året haft nästan 75000 besökare och fått 170 följare. Jag är stum. Utan er vore det inte någon idé att blogga!

För att fira tänkte jag ha en utlottning, men vad det blir ska jag fundera på några dagar. Återkommer om det 🙂

Kram och Natti Natti mina kära!