Yes! Jag har kommit in i ett stim!

Wow! Kan nästan inte fatta att det är sant, men jag som nästan aldrig vinner något har vunnit TVÅ bloggutlottningar den senaste veckan!

Först vann jag en urmysig Isländsk mössa av rara Gua med bloggen Hvitur Lakkris!
Jag fick den av henne när vi träffades på Maries Brocante. Ljuvligt vackert inslagen men det kan jag tyvärr inte visa för jag hade redan öppnat paketet innan jag kom hem 🙂
Mössan värmer GOTT Gua! TACK!
Brum får vara modell idag. Honom fick jag när jag fyllde 1 år…gles i pälsen men still going strong.

Sen kom häromdagen ett rart paket med posten. Det var två charmiga zinkägg som jag fick av rara Cilla med bloggen Vit som snö. Helt ljuvligt inslaget! TACK Cilla!

Äggen kommer att få flytta in i min fågelbur.
Idag har jag räfsat löv så jag är helt lämmen i armarna…men nu ska jag slå mig ner i tv-soffan (mannen höjer på ögonbrynen…VA! ska hon sätta sig här med mig istället för att jobba vid datorn eller blogga?!…undrens tid är ännu ej förbi)…och trots att jag har ont i armarna ska jag nog klara att föra en och annan chokladbit till munnen =D
KRAM mina kära!