Vårt badrum i Allt i Hemmet

Heej!
Som många av er redan sett är vårt badrum med i Allt i Hemmet nu (4/2011). Det är Johanna Flyckt och Mari Eriksson som gjort reportaget.
Bilden av tidningens framsida tog jag för en stund sedan…kolsvart ute och lampbelysning inne=inget jag behärskar….så därför lakade jag ur färgerna istället så de fick en lite gammaldags blek ton. Vad tycker ni? Funkar den eller hjälpte inte urlakningen?
Lägg också märke till sjalen i rosablommigt. Tycker om att ”inreda” med sjalar och andra kläder för att ta upp och förstärka färger. Köpte den i helgen på Gekås i Ullared. Det var andra gången jag var där (15 år sedan sist) och denna gång hade jag personlig guide som proffsigt styrde mig mellan hyllor och våningar. 
Med mjölksyra i låren och krampande luftrör sprang vi sen uppför backarna till parkeringen med våra överlastade kundvagnar, 5 papp fattigare men 5 ton dasspapper rikare!
Nä hörrni, nu ska jag kolla hur det går för min lille ghost buster som vilt springer omkring i nedsläckta rum iförd lackskor och motorsåg. Men det gäller att inte skratta! För han kan döda vad som helst ;)))
Bu hu på er!