Värt att vänta på….

Efter en sällsynt intensiv vecka med många fotojobb sitter jag nu med fyrkantiga ögon och bildredigerar….är nog dax att ordna med glasögon att ha när jag sittter länge vid datorn känns det som.
När jag var hemma hos Anna senast fick jag se hennes nya skåp som hennes Morfar snickrat till henne. Såååå himla snyggt! Jag har nu varit och beställt ett liknande. Mitt kommer att bli några centimeter grundare och sen har jag inte fått fatt i fyra likadana hjul….har tre i olika höjder så jakten på ett fjärde industrihjul fortsätter. Har sommaren på mig för skåpet kommer inte vara klart förrän i höst….men det som väntar på något gott…. 😉
Något annat värt att vänta på är utlottningen som börjar imorgon! Det är Suedecoration (Suedeco) som sponsrat med en vinst jag själv sååå gärna skulle vilja vinna…..men denna gång är det NI som har chans att vinna.
Tack för alla era fina kommentarer!
Fortsatt skön lördag önskar jag er!