Tur i oturen!

Hej kära vänner….

I dag skulle hela dagen ägnats åt studier men det blir inte alltid som man tänkt sig.
I morse ringde de från sjukhuset och frågade om jag kunde komma bums på en gång (efter att ha fått en remiss från vårdcentralen i förra veckan för att jag haft problem med mina ögon sen strax innan nyår).
 Jo men det kunde jag väl. Halkade sakta och försiktigt iväg eftersom det var isgata på småvägarna. 
Väl framme fick jag det glädjande beskedet att mina hornhinnor ser ut som en taggig nåldyna med små sår och hål i, och med två nya mediciner (som förhoppningsvis kommer att hjälpa ögonen att läka) på fickan åkte jag hemåt igen, lugnt och fint. Men på den osandade lilla vägen en halvmil hemifrån halkade jag i diket med hela bilen. Efter bärgning av bilen konstaterade jag glädjande att den klarat sig utan bucklor tack vare snön men tyvärr fick jag en knäck i rygg och nacke som gör ont. Hoppas det går över snart utan att bli en långdragen historia.
Dagens bild är från mitt vardagsrum. Det är ett rum som ger mig lugn…vilket jag kan behöva efter idag 😉