Ommöblering och efterlysning

Helloooo,

Som ni vet har jag möblerat om lite här hemma den senaste tiden (det bruna skåpet fick flytta ut, och det blå som sen blev vitt fick flytta in), men det är inte allt. Fler saker har bytt plats. 
Ända sedan sonen flyttade in sin säng i eget rum har jag velat göra mig av med en modern garderob i vardagsrummet och skaffa mig ett gammalt klädskåp att ha i sovrummet istället. Dels för att få tillbaka mer plats i vardagsrummet, men också för att slippa ha mina kläder där och istället kunna ha dem i sovrummet.
En annons på blocket och en halvtimma senare var den moderna garderoben såld, ytterligare en stund senare hade Ninas bord i sovrummet fått en ny plats liksom mormors gamla skåp. Yes! In i sovrummet flyttade istället ett lite mindre bord som jag haft i vardagsrummet, och klädskåpet jag vill hitta letar jag fortfarande efter. Nu hänger mina kläder på en stång i väntan på rätt skåp.
Har du något tips på ett klädskåp som är 2 m högt, ca 1 m brett och ca 50 cm djupt (för att man ska få plats att hänga galgar med kläder utan att snedställa dem)?
Vill att det ska se ut ungefär såhär…..
På bordet som fick flytta in i sovrummet har jag ställt ett olivträd som jag köpte billigt i Danmark. 100 Dkr, för ett så stort och fint träd tycker jag var ett jättefynd! Den fina plåtburken som jag köpt i Butik Vita ranunkler passade perfekt som kruka. Plåtlådorna under bordet kommer också från Butik Vita ranunkler.
Idén att använda en mängd olika flaskor som ljusstakar har jag fått från Malin som har bloggen Lantliv i Norregård.
Höstastrarna påminner mig om ett av de första inredningsreportagen jag fastnade för när jag just börjat köpa inredningstidningar i mitten av 90-talet. Det var en familj som bodde i en rödpanelad skåne- eller hallandslänga. Inne var väggarna vita och golven såpade gamla skurgolv. Möbler och annan inredning var loppisfyndade och jag föll handlöst för det personliga och charmiga hemmet. På bordet stod en bukett med höstastrar och ute i regnet stod mamman i huset iklädd härligt knallgul regnkappa tillsammans med sina små söner som hade regnjackor och sydväst. 
Har ni också något gammalt reportage som ni minns särskilt trots att det var många år sedan ni såg det sist?