Makeover

Halli hallå!

Nu har det blivit dax för avslöjande av mitt senaste antikfynd.
Jag ville vända med att visa det tills makeovern var klar . . . och det är den nu!
Taaadam! . . .

Ett litet sött drängskåp som sonen ska ha som klädskåp. Först visar jag FÖRE-bilden . . .

Å så en bild från insidan. Anledningen till att jag föll för detta skåp var den söta inredningen och dess nätta format. Sonen har idag en liten byrå för klädförvaring och det funkade jättefint när han hade mindre klädstorlek. Men grabben växer, kläderna blir större och byrålådorna går knappt att stänga längre så jag har länge letat efter ett lagom stort skåp.

Den solgula tapeten var den enda ”moderna” tapeten som fanns i huset när vi köpte det. Den ska bytas ut som nästa projekt efter att badrummet blir klart. Blir en tapet med gammaldags mönster i en beige nyans istället.

Vi har ju ett aningens större drängskåp i vårt sovrum och det är också trärent men har en mer åldrad yta som jag gillar bättre än ytan på detta skåp. Det riktigt skrek . . . jag är AVLUTAD! och det går ju inte för sig att ha skåp som står och skriker så Patina-Carina sprang genast efter pensel och färg. Ett par dagar senare var linoljefärgen torr och patineringen ströks på och torkades av. Vill ni se exakt hur man går tillväga för att patinera på detta vis kan ni klicka HÄR.

Idag har jag varit i en av mina favoritbutiker. Tog med mig kameran och fotade lite av allt det vackra och tänker visa er detta i nästa inlägg. Kan hända är det några av er som har vägarna åt västkusten under semestern och då får ni inte missa denna pärla, men som sagt, mer om det i nästa inlägg.

Ha det gott kära ni!
Kramelikram!