Kanna gånger tre…

Hej godingar!

Äntligen kom jag ut på nätet. Försöker varje dag men lyckas bara en gång i veckan eller två.

I helgen hade vi sån tur att vi fick tag i precis en sådan kamin som vi ville ha i badrummet. Första gången vi var där hade de stängt men jag såg den genom skyltfönstret och bestämde mig direkt. Ringde dagen efter och reserverade kaminen så de inte skulle hinna sälja den innan vi hann dit. Så nu står den ståtlig och grann på sin plats i badrummet. Ännu ej inkopplad men det kommer så småningom 🙂

Hade också en god vän på besök i helgen och tidigt på söndagmorgonen gav vi oss iväg på loppisrunda. Först åkte vi till en bakluckeloppis, sen en gårdsloppis och till sist besökte vi en stor antiklada. Mums! Där blev jag sugen på en soffa och en skänk. . .men vart skulle jag ställa dem?
Istället följde lite småsaker med hem. . .som jag inte heller vet riktigt var jag ska ställa *fniss*

Såskannan köpte jag tidigare i veckan på myrorna, och den fann sin plats direkt! Övriga ting är från helgens loppisar.

Kannan till höger med lock är enfärgad och härligt nött. Behövde den egentligen inte men kunde inte motstå den. Till vänster står en kanna med små gula blommor som dekor. Jag har faktiskt en likadan kanna sen tidigare med en annan blomdekor och egentligen letar jag efter en likadan fast enfärgat gräddvit. Men denna kunde jag inte heller motstå.

Fatet, ett ovalt, krackelerat med svarta blommor som jag föll handlöst för. Det hade en trådhållare så man kan hänga det på väggen men den plockade jag bort. I väntan på att jag ska få snickrat en tallrikshylla till köket så får det stå som dekoration på köksbordet.
De underbara kakformarna med sin härliga patina fick också följa med hem. Särskilt häst-formen är jag väldigt glad i. . .eftersom jag för tillfället inte har några hästar kvar hemma på gården och ibland kan sakna väldigt att få snosa in näsan i pälsen och bli snosad tillbaka på av en sammetslen mule.
Ha det gott mina vänner och hoppas nätet är med mig framöver så vi hörs snart igen!
Kramelikram skumbanan!