Inte lätt att välja…

…eller snarare att välja bort. Sitter med bilder som jag fotade när jag och Anna var iväg och jobbade tidigare i veckan, och det är så himla många som jag skulle vilja ta med, men tidningarna kan ju ändå inte publicera hur många som helst så jag måste gallra.

Ett annat val som var enkelt däremot var beslutet att färgen på min nyinköpta gamla tallrikshylla skulle bort. Fem lager färg varav i alla fall fyra är tjock plastfärg. Skrapar en liten stund varje kväll på hyllan och sakta men säkert får den tillbaka sin forna glans 🙂
Visar er lite före-bilder idag, så får ni se efter-bilder sen när den är klar och har kommit på plats 🙂
Det har inte blivit så mycket tid till bloggande eller fritid överhuvud taget den senaste tiden, men ni ska veta att jag saknar er! Just nu är förberedelserna inför nästa projekt i full gång vid sidan av redigeringen av bilderna från senaste reportagen. Intensivt, men jättekul! Är så glad att jag fått förmånen att göra detta!
And ”I´ll be back!”