Idag är inte en av mina stoltaste dagar

Förkyld och trött efter en del groll med sonen, som under förmiddagen bla ritade stort på köksgolvet, fick jag trots allt ändan ur vagnen och åkte till köpcentrat för att köpa ett parasoll med fot. Glad i hågen kom jag hem, monterade ihop grejerna…men tyckte att gängorna på stången kärvade lite så jag hämtade oljekannan. Ställde den på marken och medan jag skruvade isär stången var sonen blixtsnabbt framme och pumpade ut olja rätt på den vita parasollväven.
Utbrottet som följde var inte av guds nåde och är definitivt inte ett av mina stoltaste ögonblick efteråt satt jag bara utmattad och tittade på parasollet och kunde konstatera att det dessutom hade mörkt trä…jag som trodde jag köpt ett i blont trä…och inte går det att köra tillbaka och byta ett parasoll med olja på.
Ja ja, värdsliga ting. Sonen som trots allt är klokare än sin mor kom sedan och föreslog att det var bättre att vi samarbetade istället för att bråka….och så rätt han har!

Har de senaste dagarna varit och fotograferat två hem som bebos av två makalöst starka kvinnor. Vilken inspiration man får av att se deras livsverk. Oerhört inspirerande!

Blev också så glatt överraskad på jobbet i veckan när en arbetskamrat som läst min blogg kom och gav mig en present i form av några små plantor av en vinröd julros! Vilken lycka! Hoppas nu att jag kan få dem att trivas så jag får se dem blomma 🙂 ….stort TACK till dig C!