Härlig är jorden…

Halli hallå!

Hörni, vilket FANTASTISKT höstväder vi har! Solen skiner, värmer, vindarna är svaga och luften klar.

Sitter just nu, så här en söndagmorgon, när övriga familjen fortfarande sover gott och tittar ut genom köksfönstret. Ute i hagen ligger ett stråk av dimma en bit över marken, genom detta lyser den milda morgonsolen. Inte ett endaste litet blad eller grässtrå rör sig. Åh, vad jag ÄLSKAR hösten!

Jag skulle vilja visa er detta på bild men för att komma åt kameran måste jag passera sovrummet där familjen sover, och jag vill inte riskera att väcka dem så istället får det bli en bild från de ting vi har på vår byrå i sovrummet. Den lilla fina jordgloben köpte jag på loppis för några veckor sedan. Är sååå glad att jag fann den!


Här har vi de senaste dagarna jobbat mycket med ved. . .både att köra in det som legat på tork ute i ett år drygt och att klyva nytt som ska ligga staplat ute och torka till nästa vinter. Det blir nog mycket vedhantering idag med 🙂

Jag önskar er ALLA en härlig höstdag. Hoppas att lyckan är med er!