Där satt den…

Nä vet ni…den här snön var mer än vår traktor mäktade med. Jag tuggade mig fram 30 meter på tre timmar…sen kom M med ut…han skulle köra, jag skotta för hand och vända plogbladet när det behövdes. Han gasade på så där som män tycker om att göra. Lika långt som jag kommit på tre timmar kom han på fem minuter men sen så låg han där i diket med traktorn också.

Jag är i alla fall väldigt glad att det inte var JAG som körde ner den i diket 🙂

Nu i kväll har grannen varit här med sitt muskelknippe till traktor. En fyrhjulsdriven bjässe med REJÄLT plogblad fram och snöslunga bak. När jag såg hur han kämpade med den traktorn var det nästan skrattretande att vi trott att vi skulle klara att få bort snön med vår lilla.

Har inga nytagna foton så jag har letat fram ett par som jag fotade för tre år sen. Gillar svartvita foton…strukturer och former framträder så fint på dem 🙂

Ha det gott och akta era ryggar när ni är ute och skottar!
(Tack Marie för påminnelsen om kyrkoljusstaken…har precis glömt bort att fota den! Det ska bli riktigt roligt att göra det för den om något skulle kunna bli hur fin som helst i svartvitt 🙂 ).